Arvonnan järjestäjä
Seacharter Finland Oy, John Stenberginranta 4, 00530 Helsinki.

Kampanja-aika

Kampanjaan tulee osallistua 1.6. klo 20:00 – 30.6.2019 klo 15:00 välisenä aikana. Palkinto arvotaan 30.6.2019. Arvontaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotta täyttäneet Facebook, LinkedIn ja/tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneen Seacharter Finland Oy:n työntekijät ja/tai heidän perheenjäsenensä.

Osallistuminen
Arvotaan voi osallistua Seacharter Finland Facebook, LinkedIn ja/tai Instagram-sivuilla tykkäämällä Seacharterin Facebook, LinkedIn ja/tai Instagram -sivujen 1.6. - 30.6. julkaistuista sivupäivityksistä ja lisäksi jokaiseen kilpailujulkaisuihin tehty toimenpide toimivat lisäksi aina ylimääräisenä arpalipukkeena. Henkilö voi osallistua useammassa mediassa kilpailuun.

Arvontaan Osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki Facebook, LinkediIn ja/tai Instagram-julkaisuja tykänneet, kommentoineet ja/tai jakaneet. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä kilpailun jakamista tai julkaisun henkilötägäämistä. Kampanja aikana Seacharterin Facebook-sivun päivityksiin tai päivityksen jakoihin julkaisut kommentit, tykkäykset tai reaktiot osallistuvat arvontaan.

Palkinto
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Yksityisristeily 2h. Voittajalle ilmoitetaan alkuperäisen kisapostauksen kommenttikentässä. Voittajan tulee ottaa yhteyttä Seacharter Finland Facebookin yksityisviestillä 30.6. mennessä palkinnon toimittamista varten.
Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Muut ehdot
Facebook, LinkedIn ja/tai Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin, LinkedIniin tai Instagramiin.

Vastuuvapaus
Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.
Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle 30.06.2019 mennessä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Seacharterilla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Voittajan ilmoittanen
Seacharterilla on oikeus julkistaa arvonnan voittaja Facebook-sivuillaan ilman voittajan erillistä suostumusta. Seacharter rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon. Seacharter Finland Oy maksaa arpajaisverot.

Takaisin kisasivulle